Muijalassa toimii myös koirakeskus

Teksti ja kuvat suoraan Lohjan Koirakeskuksen omalta sivulta:

Tervetuloa Lohjan Koirakeskuksen sivuille! 

Sivuiltamme löydät kaikki Koirakeskuksen palvelut. Kurssit ja tapahtumat löytyvät kätevästi kurssikalenterista, jos taas haluat tarkempaa tietoa kurssitarjonnasta ja kurssien sisällöstä kannattaa suunnistaa kurssikuvauksiin.  Seuraavaksi alkavia kursseja voit tarkastella täällä.

Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Vastoin sanalaskua, myös vanhat koirat oppivat uusia temppuja ja koulutus voikin toimia mukavana aktivointina koiralle, jonka liikkuminen ulkona ei kenties ole enää entisenlaista. Jos et ole aivan varma mikä kurssi sopisi juuri teille parhaiten, ota yhteyttä kouluttajaan niin mietitään asiaa yhdessä!

Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränä on koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa. Olemme ovat tutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia (Eläintenkouluttaja AT) ja sitoutuneet noudattamaan Suomen Eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä.

Kurssien lisäksi hallillamme on pieni koiratarvike kauppa, jonka tuotteet löytyvät myös netistä ja voit tilata niitä kotiisi verkkokauppamme kautta. Voit myös vuokrata hallia joko omaa harjoitteluasi varten tai vaikka erilaisiin tapahtumiin. Tarjolla on kertavuokrauksien lisäksi myös kuukausikortti.

Kauppamme tuotteet lähtevät koiran hyvinvoinnista ja sen parantamisesta. Olemme valinneet tuotteet niin kouluttajien kuin asiakkaidenkin kokemusten sekä toiveiden mukaan. Meiltä saat vain tuotteita, jotka ovat työmme ja harrastuksiemme kautta tulleet meille tutuiksi ja joita voimme hymyssäsuin suositella asiakkaillemme.

Tervetuloa mukaan!

Sanna ja Susanna